Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kényelmes és praktikus ágyneműtartós ágyak

Kényelmes és praktikus ágyneműtartós ágyak

Ágyneműtartós ágyak - a hálószoba hasznos elemei

Egy ágyneműtartós ágy beszerzésével rengeteg praktikus tárolóhelyet nyerhetsz a hálószobádban. A franciaágyak általában sok helyet foglalnak, a legkisebb szabványméret szerint minimum 140 x 200 cm-es területet a helyiségben. Az ágyneműtartós ágyak azonban méretükkel nemcsak éjszakád kényelmét, hanem hálószobád makulátlan rendjét is szolgálják.

Az ágyneműtartós ágyaknak köszönhetően számottevően csökkentheted a gardróbjaid és a komódjaid terhelését, hiszen többé nem kell helyet szorítanod bennük a vastag ágyneműknek és egyéb, ritkán használt tárgyaidnak. 

Ágyneműtartós ágyak nem csak ágyneműk tárolására

Az ágyneműtartós ágyak lehetővé teszik, hogy minden reggel elrejtsd szem elől az éjszakai ágyneműket, ha nem szeretnél az ágyazással foglalkozni. Kiváló helyet szolgáltatnak a tiszta, csere ágyneműgarnitúráknak is, de ezenkívül még van pár tippünk, ami hasznos lehet számodra.

Az ágyneműtartós ágyakban egyszerűen és praktikusan tárolhatók

  • a szezonon kívüli ruhák, amelyeket vákuum csomagolással még helytakarékosabbá tehetsz,
  • a ritkán használt társasjátékok,
  • az olyan gyerekruhák, amiket egyik gyermeked már kinőtt, de a kistesónak még jók lehetnek,
  • az olyan tankönyvek, amelyeket gyermeked már nem használ, de még öröklődhetnek a családban,
  • a takarításhoz szükséges kellékek (pl. tollseprű, rongyok, szivacsok),
  • a nagyobb bőröndök és cucctáskák,
  • a felfújható vendégmatracok,
  • a törölközők, konyharuhák, függönyök és egyéb otthoni textíliák,
  • és a meglepetésnek szánt ajándékok is.

Fiókos ágyneműtartós ágyak

Az ágyneműtartós ágyak fiókos modelljei a térkihasználás bajnokai. Ágyrács alatti fiókjaik olyan pakolóhelyet teremtenek, ami mindenki számára könnyen elérhető. A gurulós kivitelnek köszönhetően ezek az ágyneműtartók hátfájósok és idősek számára is ideális megoldások. 

A fiókos ágyneműtartós ágyak a közhiedelemmel ellentétben nem feltétlenül kínálnak kevesebb tárolóhelyet, mint felnyitható társaik. Mély kialakításuk miatt egyes modellekben a fiókok az egész franciaágy szélességével egyenlők.


Az Alice ágyneműtartós ágy két különálló fiókkal rendelkezik. A fiókok kárpitozott kialakítása miatt szinte olyan, mintha ez a franciaágy nem rendelkezne pakolóhelyekkel. Ezáltal különösen esztétikus megoldás a kevésbé modern, vintage hálószobákba. 
Kattints IDE »

Felnyitható ágyneműtartós ágyak

A felnyitható ágyneműtartós ágyak a legtágasabb tárolóhelyekkel rendelkező ágytípusok. Fekvőfelületük általában gázrugó segítségével emelhető, az ágyneműtartó pedig modelltől függően teljesen egybenyíló vagy középen osztott. 

Az ágyneműtartós ágyak felnyitható rekeszei a fiókos ágyneműtartókkal ellentétben kevésbé porosodnak és ha földig érő ágyneműtartós modellt választasz, akkor szinte korlátlanul terhelhetők is. 


A VIP Kanapé egyik legszebb felnyitható ágyneműtartós ágya a Lilly, amely egyedi, geometrikus formáival és bársonyosan csillogó szövetével első látásra szerelem a modern lakberendezés szerelmeseinek. 
Nézd meg ITT »

Osztott ágyneműtartós ágyak

Az osztott ágyneműtartós ágyak különlegessége, hogy a pakolórekeszek két oldalról külön-külön nyithatók. Ha mindkét ágyneműtartó fel van nyitva, a franciaágy fekvőfelülete V-alakot formáz. Az osztott ágyneműtartós ágyakat egyszerű rendben tartani és könnyebb megtalálni bennük azt, amit éppen keresel, mintha egy egybefüggő ágyneműtartóban kellene kutakodnod.

Az ágyneműtartós ágyak osztott kivitelű modelljei szuper megoldások, ha pároddal ketten osztoztok az ágyon. Egy ilyen ágyneműtartó szinte biztosan nem lesz vitaindító, hiszen mindketten ugyanakkora nagyságú saját tárolóval gazdálkodhattok. 


Ha kifejezetten osztott ágyneműtartós ágyat keresel, a fakeretes Cavan boxspring franciaágyat vagy a szürke szövettel megvásárolható Tacoma boxspring franciaágyat ajánljuk. 


Esztétikus és jól pakolható ágyneműtartós ágyat szeretnél a hálószobádba? Nézz közül a VIP Kanapé fiókos és felnyitható franciaágy kínálatában.
Kezdd ITT »

Látogass el raktáráruházunkba és győződj meg ágyneműtartós ágyaink kényelméről élőben is. 
Kérj időpontot még ma »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé