Ugrás a tartalomra
Kétszemélyes kihúzható kanapék kis helyiségekbe

Kétszemélyes kihúzható kanapék kis helyiségekbe

Luis kétszemélyes kihúzható kanapé

A Luis kétszemélyes kihúzható kanapé csupán 160 cm-es szélességével garzonlakásod nappalijának tökéletes kiegészítője lesz majd. Robusztus formáival, valamint barátságos, oldalirányba kerekedő karfáival hívogatóan otthonos bútor, és ezt a hangulatot csak még tovább fokozzák ülőfelületének tradicionális díszítővarrásai is. 


Csak képzeld el, ahogy a szuperkényelmes puha hullámrugó és hideghab ülőfelületen összebújva fogyasztjátok a kedvenc éttermetekből rendelt vacsorát kedveseddel, miközben aktuálisan nézett sorozatotok legfrissebb epizódjait nézitek. Így máris érthető, hogy a Luis kétszemélyes kihúzható kanapé első pillantásra képes belopni magát a fiatal párok szívébe. 

A Luis kétszemélyes kihúzható kanapé négyféle trendi színben elérhető a VIP Kanapénál. Az univerzális barnán és szürkén kívül egészen különleges menta és púderrózsaszín árnyalatokban is elérhető.

Nézd meg ITT »

Tim kétszemélyes kihúzható kanapé

A Tim kétszemélyes kihúzható kanapé a vendégszobák igazi sztárja. 158 cm-es szélességével jóval kisebb helyet foglal el, mintha az alkalmi ottalvós vendégek fogadásához egy fix kialakítású franciaágyat szereznél be, azonban pár perc alatt igazán könnyen egy 126 x 192 cm-es ággyá alakítható.


A Tim kétszemélyes kihúzható kanapé telis-tele van fiatalos, modern megoldásokkal:

  • a klasszikus formavilágot dőlésszögben állítható, különleges karfákkal töri meg,
  • kiágyazott állapotban pedig a kanapé két fő párnája helytakarékosan és kényelmes fekhelyet kínálva épül be a fekvőfelület fejrészébe.

A Tim kétszemélyes kihúzható kanapé világosszürke színben tökéletes választás a monokróm és minimalista enteriőrökbe, élénk lazacszínben pedig garantáltan a helyiség középpontjává válik majd.

Kattints IDE »

Luca 140-es kétszemélyes kihúzható kanapé

A Luca kétszemélyes kihúzható kanapé a maga 140 cm-es szélességével a kicsi a bors, de erős mondás megtestesítője. Teljesen fektethető háttámlájának köszönhetően ebből a kompakt kis kanapéból pár pillanat alatt egy standard franciaágy méretű, 140 x 200 cm-es fekvőfelület hozható létre.


A Luca kétszemélyes kihúzható kanapé univerzális színei akár professzionális környezetben is megállják a helyüket. Textilbőrrel, bársonyos szövettel és akár gazdagon texturált, strapabíró kárpittal is megrendelheted, attól függően, hogy hova szánod.

A Luca kétszemélyes kihúzható kanapé nemcsak az irodai ötleteléshez biztosít páratlanul kényelmes helyszínt, de még egy kisebb váróterembe is szuper választás lehet. A kemény székek helyett egy ilyen kanapé otthonosabb és stresszmentesebb légkört teremt majd ügyfeleid és partnereid számára is.

Nézd meg ITT »


Lakásod vagy munkahelyed kis helyiségébe keresed a tökéletes kétszemélyes kihúzható kanapét?
Nézd meg a VIP Kanapé kínálatát »

Látogass el raktáráruházunkba és vidd haza vadiúj kétszemélyes kihúzható kanapédat akár már aznap!
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez