Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kétszemélyes kihúzható kanapék kis helyiségekbe

Kétszemélyes kihúzható kanapék kis helyiségekbe

Luis kétszemélyes kihúzható kanapé

A Luis kétszemélyes kihúzható kanapé csupán 160 cm-es szélességével garzonlakásod nappalijának tökéletes kiegészítője lesz majd. Robusztus formáival, valamint barátságos, oldalirányba kerekedő karfáival hívogatóan otthonos bútor, és ezt a hangulatot csak még tovább fokozzák ülőfelületének tradicionális díszítővarrásai is. 


Csak képzeld el, ahogy a szuperkényelmes puha hullámrugó és hideghab ülőfelületen összebújva fogyasztjátok a kedvenc éttermetekből rendelt vacsorát kedveseddel, miközben aktuálisan nézett sorozatotok legfrissebb epizódjait nézitek. Így máris érthető, hogy a Luis kétszemélyes kihúzható kanapé első pillantásra képes belopni magát a fiatal párok szívébe. 

A Luis kétszemélyes kihúzható kanapé négyféle trendi színben elérhető a VIP Kanapénál. Az univerzális barnán és szürkén kívül egészen különleges menta és púderrózsaszín árnyalatokban is elérhető.

Nézd meg ITT »

Tim kétszemélyes kihúzható kanapé

A Tim kétszemélyes kihúzható kanapé a vendégszobák igazi sztárja. 158 cm-es szélességével jóval kisebb helyet foglal el, mintha az alkalmi ottalvós vendégek fogadásához egy fix kialakítású franciaágyat szereznél be, azonban pár perc alatt igazán könnyen egy 126 x 192 cm-es ággyá alakítható.


A Tim kétszemélyes kihúzható kanapé telis-tele van fiatalos, modern megoldásokkal:

  • a klasszikus formavilágot dőlésszögben állítható, különleges karfákkal töri meg,
  • kiágyazott állapotban pedig a kanapé két fő párnája helytakarékosan és kényelmes fekhelyet kínálva épül be a fekvőfelület fejrészébe.

A Tim kétszemélyes kihúzható kanapé világosszürke színben tökéletes választás a monokróm és minimalista enteriőrökbe, élénk lazacszínben pedig garantáltan a helyiség középpontjává válik majd.

Kattints IDE »

Luca 140-es kétszemélyes kihúzható kanapé

A Luca kétszemélyes kihúzható kanapé a maga 140 cm-es szélességével a kicsi a bors, de erős mondás megtestesítője. Teljesen fektethető háttámlájának köszönhetően ebből a kompakt kis kanapéból pár pillanat alatt egy standard franciaágy méretű, 140 x 200 cm-es fekvőfelület hozható létre.


A Luca kétszemélyes kihúzható kanapé univerzális színei akár professzionális környezetben is megállják a helyüket. Textilbőrrel, bársonyos szövettel és akár gazdagon texturált, strapabíró kárpittal is megrendelheted, attól függően, hogy hova szánod.

A Luca kétszemélyes kihúzható kanapé nemcsak az irodai ötleteléshez biztosít páratlanul kényelmes helyszínt, de még egy kisebb váróterembe is szuper választás lehet. A kemény székek helyett egy ilyen kanapé otthonosabb és stresszmentesebb légkört teremt majd ügyfeleid és partnereid számára is.

Nézd meg ITT »


Lakásod vagy munkahelyed kis helyiségébe keresed a tökéletes kétszemélyes kihúzható kanapét?
Nézd meg a VIP Kanapé kínálatát »

Látogass el raktáráruházunkba és vidd haza vadiúj kétszemélyes kihúzható kanapédat akár már aznap!
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?