Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Minőségi franciaágyak a kényelmes és pihentető alvásért

Minőségi franciaágyak a kényelmes és pihentető alvásért

Sportino minőségi franciaágy

A Sportino minőségi franciaágy az egyik legkülönlegesebb formavilágú bútor a VIP Kanapé kínálatában. A masszív, kárpitozott ágytest hullámformája biztosítja a keret egyediségét, így ehhez a bútorhoz foghatót biztosan nem látsz majd az ismeretségi körödben.


A Sportino minőségi franciaágy négyféle méretben (140-160-180-200 x 200 cm-es) elérhető, valamint többféle anyagban és színben is rendelhető. A legnépszerűbb árnyalatok természetesen az univerzális fehérek és feketék, de ha szenvedélyes és merész személyiségedet szeretnéd hangsúlyozni, mindenképpen piros, bőrhatású modellt ajánlunk.

A Sportino franciaágy nem csak méretében igazodik az igényeidhez, hiszen akár

  • osztott ágyneműtartó dobozzal is kérhető,
  • erősített ágybetéttel is rendelhető,
  • extra prémium szövettel is választható.

A Sportino minőségi franciaágy beépített párnás háttámlája miatt nemcsak az éjszakai pihenésedet segíti elő, de a délutáni zenehallgatáshoz vagy csendes pihenőhöz is kényelmes helyszínt biztosít majd.
Nézd meg ITT »

Tacoma boxspring minőségi franciaágy

A Tacoma minőségi franciaágy boxspring kialakításával a kényelem igazi megtestesítője. A hálószobabútorok csúcsaként elhíresült boxspring franciaágyak az elmúlt években váltak különösen is népszerűvé. Amellett, hogy szuperkényelmesek, az emberi test hosszútávú egészségét anatómiai szempontok szerint kialakított alátámasztással is biztosítják.

A Tacoma minőségi franciaágy egy 180 x 200 cm-es fekvőfelülettel rendelkező, robusztus, 204 x 124 x 212 cm-es bútor. A VIP Kanapénál kétféle kivitelben, 4 fogásos Bonell rugós maggal és kiegészítő felső matraccal vagy 4 fogásos Bonell rugós maggal és 6 cm-es felső komfort habbal elérhető.


A Tacoma minőségi franciaágy univerzális szürke színű szövete nemcsak amiatt praktikus, mert nagyon sokféle stílushoz remekül illik, de könnyen tisztítható fedele és fejtámlája még akár kisgyerekek vagy háziállatok mellé is jó választás. 
Kattints IDE »

Új Hamburg minőségi franciaágy

Az Új Hamburg minőségi franciaágy egy 140 x 200 cm-es, 160 x 200 cm-es vagy 180 x 200 cm-es méretben rendelhető bútor, igény szerint ágybetéttel vagy ágyráccsal és többféle választható szövettel.

Az Új Hamburg minőségi franciaágy szögletes formái és az ágytest egyszerű, függőleges varrásai szinte mindenféle enteriőrbe illenek, azonban a különleges, vintage hangulatú fejtámla leginkább az elegáns stílusok szerelmeseinek kedvez.


Ha hálószobádban a luxus megteremtésére törekszel, válaszd az Új Hamburg minőségi franciaágyat bőrhatású szövettel és bézs színben. Kiegészítők terén törekedj a fehérek, a feketék és az arany árnyalatok szerepeltetésére, akár egy pihe-puha hálószobai szőnyeggel, pár vázával vagy egy különlegesebb lámpabúrával.
Nézd meg ITT »


Minőségi franciaágyat keresel?
Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában »

Megtetszett valamelyik modell a minőségi franciaágyak közül? Próbáld ki raktáráruházunkban élőben is.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?