Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 3 ágyneműtartós franciaágy

Top 3 ágyneműtartós franciaágy

1. Sarah boxspring ágyneműtartós franciaágy

A Sarah ágyneműtartós franciaágy egy 160-180 x 200 cm-es méretekben választható, duplarugós matraccal és egy fedőmatraccal ellátott boxspring ágy. Ezek a modellek egyre inkább hódítanak a lakberendezési trendekben, ami kényelmük, magasságuk és esztétikus küllemük miatt egyáltalán nem is meglepő. 

A Sarah boxspring ágyneműtartós franciaágy úgynevezett osztott tárolóhellyel rendelkezik. Az ágyneműtartó két nagy részből áll, mindkettő külön nyitható a különálló fekvőfelületek felemelésével. Amennyiben mindkét oldalt felnyitod, az ágy felszíne V-alakot formáz.

Az ágyneműtartós franciaágy szövete 4-féle színben választható, a visszafogott pasztellektől kezdve a képen látható merészebb narancssárgáig.


Teremts egyedülálló harmóniát azzal, hogy vadiúj ágyneműtartós franciaágyad színéhez passzoló kiegészítőket választasz a hálószobádba.
Kattints IDE »

2. Mayo ágyneműtartós franciaágy

A Mayo ágyneműtartós franciaágy a legkisebb, 140 cm-es szélességtől kezdve a standard 160-as és 180-as modelleken át, a legnagyobb 200 x 200 cm-es szabvány franciaágy méretig minden verzióban megvásárolható a VIP Kanapénál.

Az ágyneműtartós franciaágy pakolós része a fekvőfelület felemelését segítő gázrugó miatt szuperkönnyen hozzáférhető. Az ágyneműtartó tágas férőhelyet nyújt a tiszta ágyneműknek, de akár a ritkán használt bőröndjeidnek is.

Bármekkora méretben is választod, a Mayo ágyneműtartós franciaágy garantáltan a hálószobád főszereplője lesz. Az ágy alján és a háttámlán látható markáns függőleges csíkok azonnal megragadják a helyiségbe belépők tekintetét, a bársonyos szövet pedig nemcsak pihe-puha kényelmet nyújt, hanem rengeteg dicséretet is bezsebelhetsz vele.


A Mayo ágyneműtartós franciaágy egy szatén vagy egy selyem ágyneművel páratlanul romantikus látványt nyújt. Ha kedveled az egyedi anyagokat és formákat, ez a bútor tökéletes választás számodra.
Nézd meg ITT »

3. Alice ágyneműtartós franciaágy

Az Alice ágyneműtartós franciaágy egy 160-180 x 200 cm-es méretekben rendelhető bútor. Különleges bőrhatású kárpitjával, lekerekített formáival és díszítővarrásaival egyedülálló vintage hangulatot teremt a hálószobádban. Szinte olyan, mintha egy eredeti antik bútor lenne új köntösbe bújtatva.

Az ágyneműtartós franicaágy fiókos tárolói a gurulós kerekek miatt egyszerűen hozzáférhetők, kényelmes megoldást kínálnak az idősebb korosztálynak és a hátfájósoknak is. A mély fiókokban nemcsak az éjszakai ágyneműket rejtheted el, hanem akár a téli nagykabátokat és a ritkábban használt alkalmi ruhákat is.


Az Alice ágyneműtartós franciaágy rácsos kivitelben, fekete és fehér színben is választható. A Te hálószobádba melyik passzol jobban?
Derítsd ki ITT »


Ágyneműtartós franciaágyat keresel? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában.
Kezdd ITT »

Úgy érzed, már meg is találtad a számodra tökéletes ágyneműtartós franciaágyat? Foglalj időpontot bemutatótermünkbe és próbáld ki élőben is.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé