Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
TOP 3 legnépszerűbb sarok ülőgarnitúra akcióban

TOP 3 legnépszerűbb sarok ülőgarnitúra akcióban

1. Orlando, a sarok ülőgarnitúra akció kaméleonja

Az Orlando egy hagyományos kialakítású, 257 x 210 cm méretű sarokgarnitúra. A nagy párnák és az alacsony háttámla otthonos érzetet keltenek, a széles karfa pedig elegendő helyet biztosít a távirányítónak vagy az aktuális olvasmányodnak.

A háttámlát lehajtva pillanatok alatt egy kisebb franciaággyá alakíthatod ezt a sarok ülőgarnitúrát. A hullámrugó + hideghab ülőfelület és az egybefüggő felületek gondoskodnak éjszakáid zavartalan nyugalmáról. A hosszanti oldal pedig egy felnyitható ágyneműtartó, ahová nappalra elrejtheted az ágyneműket szem elől. 

Az Orlando bebizonyítja, hogy a VIP Kanapé sarokgarnitúra akciójával nem szükséges kompromisszumokat kötnöd: új bútorodat jobbos és balos kivitelben is megrendelheted.


Válaszd ki az ízlésednek megfelelő színeket és szöveteket és tedd igazán egyedivé nappalidat ezzel a sarok ülőgarnitúrával. A visszafogott pasztell-kombinációk, a trendi olíva vagy a merész türkiz nyeri el a tetszésedet?
Nézd meg ITT »

2. Palmera sarok ülőgarnitúra akciósan

A Palmera sarok ülőgarnitúra különleges pasztell színével a naplemente rózsaszínes árnyalatait idézi és azonnal rabul ejti a szobába belépők tekintetét. 

A légies, könnyed forma, a nagy, 240 x 160 cm-es méret és a pihe-puha szövetborítás a délutáni szunyókálások tökéletes helyszínévé varázsolja ezt a sarokgarnitúrát. A kanapé kihúzásával az egész családnak jut hely, így mindenki részt vehet a sziesztázásban. 

A Palmera sarokgarnitúra tágas, felnyitható ágyneműtartójába pedig egyszerűen elpakolhatod a vastag téli kabátokat azokra a hónapokra, amikor nincs rájuk szükség.


Dobd fel nappalidat ezzel a megnyugtató és egyedi rózsaszín árnyalattal. Legyen tiéd a Palmera sarok ülőgarnitúra akciósan, készletről, kedvező áron.
Kattints IDE » 

3. Lido System Tv Relax sarokgarnitúra akciós áron

A Lido System sarok ülőgarnitúra nemcsak páratlanul kényelmes hullámrugó és hideghab ülőfelületével, hanem állítható, motoros relax funkciójával is luxust csempész a mindennapjaidba. 

Sajátos tervezése miatt a sarokelem szuper kuckót biztosít a home officehoz. A puha karfa és az állítható fejtámla egész nap gondoskodik a kényelmedről, így maximálisan a feladataidra koncentrálhatsz. 

Sarokgarnitúrád estére igazi filmezős kanapévá válhat, hiszen a 300 x 240 cm-es méret lehetővé teszi, hogy pároddal összebújva pihenjétek ki a munka fáradalmait. 

A Lido System a sarokgarnitúra akció egyik legjobb ár-érték arányú, prémium minőségű modellje. Élvezd a valódi bőr visszafogott csillogását nappalidban már pár napon belül, vidd haza új bútorodat készletről.
Nézd meg ITT » 


A sarokgarnitúra akcióban résztvevő bútorokért keresd fel a VIP Kanapé Árzuhanás menüpontját. Kínálatunk folyamatosan változik, ne maradj le pénztárcakímélő ajánlatainkról.
Kattints IDE »

A sarok ülőgarnitúra akció darabjait élőben is megtekintenéd? Foglalj időpontot és látogass el a VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházába, ahol leendő sarokgarnitúrádat élőben is kipróbálhatod és akár aznap haza is viheted magaddal. Ugye milyen jól hangzik?
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold