Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ágyazható ülőgarnitúrák nappaliba

Ágyazható ülőgarnitúrák nappaliba

Reggio 3+2+1 ágyazható ülőgarnitúra

A Reggio egy robusztus, háromrészes ágyazható ülőgarnitúra, amelyet egy 225 x 106 cm-es  háromszemélyes kanapé, egy 200 x 106 cm-es 2 személyes kanapé és egy tágas, igazi filmnézős fotel alkot. 

A kétszemélyes kanapé ágyneműtartóként szolgál, a 3 személyes kanapé pedig nyitható módon alakítható ággyá. Az ágyazható ülőgarnitúra állítható fejtámlákkal és hullámrugó + hideghab ülőfelületével gondoskodik a kényelmedről. 

A fotel pedig nemcsak kényelmes, hanem praktikus is: a széles karfán még a nasinak és a távirányítónak is bőven jut hely. 


A Reggio ágyazható ülőgarnitúra választható szövettel és többféle színben lehet a tiéd. A Te nappalidba a megnyugtató földszínek vagy az élénk árnyalatok passzolnak inkább?
Nézd meg ITT »

Carrier 3+2+1 ágyazható ülőgarnitúra

Imádod a letisztult formákat és a minimalizmust? A Carrier ágyazható ülőgarnitúra küllemével és funkcióival is a modern stílus szerelmeseinek kedvez. Az állítható karfák és fejtámlák mellett tágas ágyneműtartó és egy pillanatok alatt kihúzható kanapé szolgálja a kényelmedet.

A Carrier tökéletes a családi összejövetelekhez. Egy ágyazható ülőgarnitúra megfelelően elhelyezve nagyobb teret biztosít, mint egy L-alakú vagy U-alakú kanapé, ezért vendégek fogadásához ideális választás. A tágas elrendezés biztosítja, hogy mindenki találjon magának ülőhelyet és mindenki lássa is egymást beszélgetés közben.


Visszafogott, mégis egyedi ágyazható ülőgarnitúrát keresel nappalidba? A Carrier tökéletes választás.
Kattints IDE »

Amara ágyazható ülőgarnitúra

Az Amara egy klasszikus vonalvezetésű és hagyományos leosztású háromrészes ágyazható ülőgarnitúra. Puha karfáival és háttámlájával első pillantásra megteremti a jóleső nosztalgia érzetet és otthonosságot csempész a nappaliba. A kanapékra vagy a fotelbe letelepedve pedig ez az érzés fokozódik a hullámrugó + hideghab ülőfelületnek köszönhetően.

Ez az ágyazható ülőgarnitúra hasznos eleme a nappalinak vagy a vendégszobának, hiszen a háromszemélyes kanapé kihúzott állapotban franciaágyhoz hasonló méretű. A másik kanapé fiókos ágyneműtartója pedig segít a csere ágyneműk elrejtésében és akár abban is, hogy felszabadíts egy kis helyet a gardróbban az éppen nem használt szezonális ruhák elpakolásával.


Hozd ki nappalidból a maximumot! Az Amara ágyazható ülőgarnitúrát akár személyre szabottan, választható szövettel és színben is kérheted. 
Nézd meg ITT »


A VIP Kanapénál folyamatosan bővülő ágyazható ülőgarnitúra-választék vár rád.
Nézz körül ITT »

Élőben is kipróbálnád leendő ágyazható ülőgarnitúrádat? Gyere el óriási, 4000 m²-es bemutatótermünkbe és válassz a készleten lévő ágyazható ülőgarnitúrák közül. Ha megtetszik valamelyik, akár már aznap otthonodban lehet.
Foglalj időpontot ITT »

Previous article Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold