Skip to content
Fehér, barna és fekete bőrkanapék raktárról

Fehér, barna és fekete bőrkanapék raktárról

Puzzle fehér bőrkanapé

A Puzzle fehér bőrkanapé a minimalista nappalik hiányzó kirakós darabja, ami végül felteszi az i-re a pontot. Ez a sarokkanapé minden felesleges giccset nélkülöz és a legkülönfélébb stílusok kedvelőit is leveszi a lábukról.

Tágas, 255 x 240 cm-es hullámrugó ülőfelülete az egész családnak kényelmes helyet biztosít, az állítható kar- és fejtámlák pedig eleget tesznek a személyes igényeknek.


A Puzzle fehér bőrkanapé örökké trendi, egyszerű, de nagyszerű sarokkanapé.
Nézd meg ITT »

Dani barna bőrkanapé

A Dani barna bőrkanapé hagyományos, robusztus kialakításának köszönhetően az idősebb és fiatalabb generációk tetszését is egyaránt hamar elnyeri. Óriási, puha párnáin jólesik a pihenés, hamar megteremti az otthonosság érzetét. 

Ez a barna bőrkanapé 235 x 165 cm-es mérete miatt ideális családi fotók helyszínének is, sőt az sem baj, ha elhúzódik a meghitt, közös ünneplés. A Dani barna bőrkanapé nemcsak fixes, hanem nyitható változatban is kapható, ami egyszerűen vendégággyá alakítható.

A Dani barna bőrkanapé hosszú éveken át boldog és pihentető perceket biztosít majd a családodnak. Sőt, a VIP Kanapénál akár törtfehér színben is megnézheted.
Kattints IDE »

Driver fekete bőrkanapé

A Driver fekete bőrkanapé légiességét a modern formái, variálható fejtámlái és a visszafogott lábai adják. Hullámrugó és hideghab ülőfelülete tovább növeli ezt az érzetet, hiszen ez a fekete bőrkanapé már-már olyan kényelmes, mintha egy felhőn üldögélnél.

Az impozáns 270 x 170 cm-es méret tágas helyet biztosít a vendégeknek, neked már csak jó italokról, ételekről és szórakoztató témákról kell gondoskodnod.

 

A Driver fekete bőrkanapét kérheted praktikus ágyneműtartóval, kinyitható változatban is. A 125 x 190 cm-es fekvőfelület gondoskodik a vendégségben töltött éjszakák nyugalmáról.

A Driver valódi bőr sarokkanapé elérhető világosbarna színben is.
Vess rá egy pillantást ITT »


Fekete, barna vagy fehér bőrkanapét keresel? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő bőrkanapé-kínálatában. Találd meg a helyiségbe leginkább illő darabot.
Kezdd ITT »

Megtetszett egy bőrkanapé? Foglalj időpontot már ma, profi kollégáink pedig segítenek az új bútorod kiválasztásában. Az új, fehér, fekete vagy barna valódi bőrből készült kanapéd akár már aznap a lakásodban lehet.
Érdeklődj ITT »

Previous article Ágyazható bőrkanapék azonnal, raktárról