Skip to content
Fehér előszobabútorok kis helyre

Fehér előszobabútorok kis helyre

Monti fehér előszobabútor

A Monti fehér előszobabútor egy jól rendszerezhető, 180 x 80 x 34 cm-es előszobaszekrény. Kétajtós kivitele elősegíti azt, hogy mindent hamar megtalálj benne. A magasabb ajtó 2 polcos rekeszt, míg az alacsonyabb 1 tárolóhelyet rejt. 

A különálló polcok magassága és mélysége lehetővé teszi, hogy a Monti fehér előszobabútort cipősszekrény helyett akár komódként is használd. A tágas tárolóhelyeket kis kosarakkal, dobozokkal és fiókrendszerező elemekkel még átláthatóbbá teheted.

A Monti fehér előszobabútor biztonságos választás szinte mindenféle lakberendezési stílushoz. Minimalista megjelenése és divatos ezüst részletei időtlenül trendi összképet eredményeznek. 


A fehér előszobabútor remek dekorálási felületet biztosít: a felső lebegő polcon és a magasabb polcon is jól mutat egy-egy szobanövény vagy családi fotó, amitől a lakásba belépve azonnal mosolyogni támad majd kedved.
Nézd meg ITT »

Luna fehér előszobabútor

A Luna fehér előszobabútor egyszerre elégíti ki a tekintélyes cipőgyűjteménnyel rendelkezők és a mindig valahova sietők igényeit. A 180 x 80 x 26 cm-es bútorban tágas cipősszekrény kapott helyet, amelyben az összes szezonnak megfelelő lábbelidet rendszerezheted és még a vendégpapucsoknak is jut benne hely. 

A fehér előszobabútor kisebb rekeszeiben pedig minden olyan tárgy elfér, amit indulás előtt a nagy rohanásban muszáj magaddal vinned. A legfontosabb dolgok mind elférnek benne, így például azonnal felkaphatod a biciklizáradat, a zsebkendőidet, a napszemüvegedet, a tárcádat vagy a kutyád pórázát.


A Luna fehér előszobabútor a tükör melletti, fogasos részen egy külön lebegő polccal is rendelkezik. Ezáltal mindig kéznél lehetnek a ritkábban használt, de annál fontosabb kiegészítők, például az esőkabátok és az esernyők is. 

Búcsúzz el az indulás előtti felesleges stressztől, válaszd a Luna fehér előszobabútort és vágj neki szervezetten a napodnak!
Kattints IDE »

Green fehér előszobabútor

A Green fehér előszobabútor a kis helyiségek helytakarékos hőse. 195 x 90 x 34 cm-es méretével magasabb az átlagos előszobaszekrényeknél, de szélességével remekül passzol az apró garzonlakásokba is.

A fehér előszobabútor legnagyobb előnye az egész alakos tükör, amellyel nemcsak frizurádat és sminkedet ellenőrizheted indulás előtt, de még a teljes szettedet is. A Green előszobaszekrény tükrös ajtaját kinyitva 6 különálló polc fogad majd. Ezenfelül 2 db lenyitható cipőtartó és 1 lebegő polc biztosítja kis előszobád tárolási tereinek maximális kihasználását.


A Green fehér előszobabútor tágas és magas polcos szekrényében minden olyan ruhaneműt és használati tárgyat elrejthetsz, amelyeknek komódjaidban és gardróbodban már nem jutott hely. Ide kerülhetnek például a különféle takarítószerek, ágyneműk, törölközők, utazókellékek és szerszámok is.

A Green fehér előszobabútor kitűnő választás, ha a kulcsok és a dzsekik mellett sok más egyéb tárgyat is az előszobában helyeznél el.
Nézd meg ITT »


Egyszerű, de nagyszerű fehér előszobabútort keresel otthonodba?
Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában »

Megtetszett valamelyik fehér előszobabútor? Látogass el 4000 m²-es bemutatótermünkbe és nézd meg élőben is.
Érdeklődj ITT »

Previous article Kisméretű kanapék nappaliba