Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Fehér-szürke étkezőasztalok nem csak minimalistáknak

Fehér-szürke étkezőasztalok nem csak minimalistáknak

Ulm fehér-szürke étkezőasztal

Az Ulm fehér-szürke étkezőasztalt egy magasfényű asztallap, két lekerekített, absztrakt oszlop és egy fémes talapzat alkotja. A lábazat formavilága miatt szinte úgy tűnik, mintha két kar alulról tartaná az asztal felületét. 

A lekerekített sarkú fehér-szürke étkezőasztal 160 cm-ről 200 cm-re bővíthető, így akár 8 személynek képes kényelmes helyet biztosítani. Mivel ennyire tágas, különleges és karakteres bútor, ezért az Ulm étkezőasztal tökéletes választás tárgyalóba is: ügyfeleidben és partnereidben garantáltan felejthetetlen benyomást kelt majd.


Az Ulm fehér-szürke étkezőasztal különlegességét poliplábú vagy szánkótalpas székekkel hangsúlyozhatod. Teremts egyedülálló színharmóniát ezüst lábú, szürke kárpitozású étkezőszékekkel. Ehhez szuper opció a műbőr szürke-fehér Genf szék

Az Ulm étkezőasztalt fehér-szürke és teljesen szürke árnyalatban is megrendelheted.
Nézd meg ITT »

Champ fehér-szürke étkezőasztal

Egyedi betonminta fehér színnel ötvözve: ez a 140 cm-ről 180 cm-re kihúzható Champ fehér-szürke étkezőasztal. A szürke és a fehér kombinációja összecsukott állapotban csak a lábon észrevehető, ahol fele-fele arányban szerepel a két árnyalat. De amint kihúzod az asztallapot, egy igazán feltűnő, fehér sáv jelenik meg a felület közepén.


A fehér-szürke étkezőasztal szögletes formákkal és viszonylag vékony asztallappal rendelkezik. Ezért bátran válassz a Champ mellé robusztusabb, már ránézésre is pihe-puha étkezőszéket. A legjobb, ha pár árnyalattal sötétebbet választasz, mint a betonmintás felület, például grafitszürkét. A Nino étkezőszék minden kritériumnak megfelelő, esztétikus darab.

A Champ fehér-szürke étkezőasztal világos helyiségben, természetes árnyalatú parkettával mutat a legjobban. 
Kattints IDE »

Antonia 2 fehér-szürke étkezőasztal

Az Antonia 2 fehér-szürke étkezőasztal egy helytakarékos, 120 cm-es étkezőasztal, ezért szuper választás garzonlakásba is. Vendégfogadáskor az asztallap 160 cm-re bővíthető, így ezentúl bátran áthívhatod a rég nem látott barátokat egy társasjáték partira.

A fehér-szürke étkezőasztal egy vastag, magasfényű asztallapból, egy egyoszlopos, sávos fém berakásokkal díszített lábazatból és egy téglalap alakú ezüst talpból áll. Ezeken a fémes felületeken páratlan látvány, amikor megcsillan a kintről beszűrődő napfény vagy a mennyezeti lámpa meleg fénye egy hajnalba nyúló baráti összejövetelen.

Az Antonia 2 fehér-szürke étkezőasztal szögletessége mellé válassz olyan színben passzoló szövetszéket, amely lekerekített formáival hívogatóvá teszi az étkezőasztal környékét. Ehhez remek opció a szürke több árnyalatában is kapható Fjord étkezőszék

Ez a fehér-szürke étkezőasztal garantáltan otthonod főszereplője lesz.
Nézd meg ITT »


Egy trendi fehér-szürke étkezőasztallal dobnád fel lakásodat? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában. 
Kezdd ITT »

Megtaláltad álmaid fehér-szürke étkezőasztalát? Nézd meg élőben is és válassz hozzá illő székeket, készletről. 
Kérj időpontot ITT »

Previous article 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé