Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Gondoltunk az igényekre: bővítettük az ágyazható sarokkanapé kínálatunkat!

Gondoltunk az igényekre: bővítettük az ágyazható sarokkanapé kínálatunkat!

Mivel nagyon sokan keresik az ágyazható sarokkanapékat, e termékekből is érkeztek hozzánk új modellek. Sőt! A legtöbbjük ágyneműtartós is, így maximálisan megfelelnek e produktumok a vásárlók igényeinek. Nézzük, mikkel bővült a kínálatunk!

Az ágyazható sarokkanapé ideális bútor

Mindenekelőtt el kell mondanunk, miért is gondoltunk arra, hogy ágyneműtartós, ágyazható sarokkanapé kínálatunkat kibővítsük: a legfőbb oka ennek az, hogy ezek a termékek nagyon népszerűek a vásárlók körében, a legtöbb nappaliban ezekkel találkozunk.

Nemcsak kellően szélesek az L alakú kanapék, hanem dizájnosak is, jobbos és balos kivitelben is rendelhetők – ezért nincs is talán olyan helyiség, ahová ne lehetne őket betenni. A méret tekintetében sem kell megalkudni: ha kicsi a nappali, akkor egy kisebb sarokkanapét kell választani, ma már e fajtából is kapható többféle modell.

Ott, ahol nemcsak ketten élnek, hanem 3-4-en is osztoznak a bútoron tévénézés közben, sokkal célszerűbb egy sarokgarnitúrát választani, mint egy kanapét és két fotelt. Kényelmesebb ez az elrendezés beszélgetés során is, és persze a sarokkanapé is kiegészíthető puffal és fotelekkel. Gyakran dohányzóasztal is kerül a bútor közelébe.

Nem mellesleg a sarokkanapék ággyá alakítva sokkal komfortosabb fekvőfelülettel rendelkeznek, mint a hagyományos kanapék – szélesebbek, így két ember számára is ideálisak. Nem véletlenül ez a nappalibútor az egyik legkeresettebb a termékeink közül.

Milyen új, ágyazható sarokkanapék érkeztek bútoráruházunkba?

Nagyon sok szép bútor található a kínálatunkban, mindenki az igényeinek megfelelően tud választani közülük. A modern nappalikba akár egy LED-es változat is kerülhet: pontosan ilyen a Aleska LED ágyazható sarokkanapé is, amelynek ágyneműtartója is van.

Többféle színben, többféle szövettel is rendelhető – pozitívum még, hogy méreteiben kissé módosítható is. Az alapmodell 245 cm x 195 cm, kihúzott állapotban pedig a fekvőfelület 155 cm x 200 cm-es lesz. Mindez azt jelenti, hogy kényelmesen elfér rajta két ember, így akár mindennapos alvásra is használható ez a sarokgarnitúra.

Ami miatt mégis kiemelkedik a többi bútor közül, az az, hogy dizájnos, modern LED csíkok vannak beépítve az ülőrészbe, így a kor szellemének megfelelően ékesítheti a nappalit az Aleska sarokülő, és akár hangulatfokozóként is használhatjuk a LED-es világítást.

A modernitás másik kifejezője lehet az állítható fejtámla: ezzel a plusszal is büszkélkedhet a Libretto sarokgarnitúra termékünk, amely 265 cm x 195 cm-es méretű. A fekvőfelület itt is elég széles: 150 x 200 cm.

Nagyon mutatós darabról van szó, köszönhetően a széles karfáknak és a díszpárnáknak. Ez az ágyneműtartós, ágyazható sarokkanapé magyar gyártású termék, csak nálunk kapható. Dupla rugós ülőfelülete van, így rendkívül kényelmes.

Egy ágyazható sarokkanapé, amely variálható is

Végezetül a Granada sarokkanapéra hívnánk fel még a figyelmedet, amely nemcsak termetes méretével tűnik ki – 270 cm x 177 cm –, hanem azzal is, hogy – egyedülálló módon – variálható. Ez azt jelenti, hogy ha egy esetleges költözésre kerülne sor, és ott a jobbos elrendezés helyett balosra lenne szükség, akkor ezt a modellt át tudod úgy szerelni, hogy megfeleljen az igényeknek.

A termék exkluzív kárpitozással is kérhető, többféle szín is a rendelkezésre áll: tényleg minden stílusú nappaliba ideális. Mivel lábakon áll, padlófűtéses szobába is lehet tenni. Ágyazható, ágyneműtartós, fekvőfelülete is figyelemre méltó: 160 x 200 cm-es.

Gyere el hozzánk személyesen, hogy megtekintsd bútoráruházunk hatalmas választékát, és válaszd ki a számodra legjobb nappalibútort!


Previous article Mindennapos alvásra 160 x 200 kinyitható kanapé? A Duett a legjobb választás!
Next article Kétszemélyes kihúzható kanapé: az ideális vendégágy