Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kétszemélyes kihúzható kanapé: az ideális vendégágy

Kétszemélyes kihúzható kanapé: az ideális vendégágy

A kétszemélyes kihúzható kanapé slágertermék, hiszen egy nagyon sokoldalú bútorról van szó. Nappaliba, gyerekszobába, vendégszobába egyaránt ideális, de nyaralókba és irodákba is gyakran ezt választják. Ismerjük meg e termékek előnyeit közelebbről!

Mi jellemzi a kétszemélyes kihúzható kanapékat?

A mai modern kanapé jellemzően egy olyan bútordarab, amelyet a nappaliban helyezünk el, célja, hogy kényelmesen pihenhessünk rajta, tévénézéshez, beszélgetésekhez ideális. Azt, hogy milyen méretűt választunk, az határozza meg, mik az igényeink, illetve mekkora hely áll rendelkezésre.

Vannak kétszemélyes és háromszemélyes kanapék is, az előbbiek rendszerint a kisebb alapterületű helyiségekbe kerülnek, de fotelekkel és puffokkal növelhetjük ez esetben is az ülőhelyek számát.

Gyakori az is, hogy ezeket a bútorokat valaki éjszakai alváshoz is szeretné használni, ilyen esetben ágyazható verziót kell választani. Ennek két fajtája van:

  • nyitható
  • kihúzható

A nyitható kanapékat tartják kényelmesebbnek, mert itt a fekhely a háttámla ledöntésével érhető el, és így nem lesz törés a felületen. A kihúzható kanapék valamiért mégis népszerűbbek, talán azért, mert itt az elrendezésen nem kell módosítani, ha tévét is néznénk közben – a fejünk a háttámla irányában marad, nem a karfához kerül.

Milyen modellekkel találkozhatsz kanapé webáruházunkban?

Számos modellt kínálunk, amennyiben kétszemélyes kihúzható kanapét keresel. Érdemes olyat választani, amelynek a fekvőfelülete minimum 140 x 200 cm-es, de bőven akad olyan is, amely 160 x 200 cm-es fekvőfelületet kínál. Ezen garantáltan kényelmesen el tud tölteni egy-egy éjszakát egy pár.

>Az egyik legkedveltebb termékünk a Leila kétszemélyes kihúzható kanapé, amely kétféle méretben is kapható: 226 x 108 cm, illetve 246 x 108 cm – ez utóbbi valóban kellően széles lesz az éjszakai alváshoz is.

Készleten is van belőle, de rendelésre is elkészítjük, kb. 4-8 hetet kell várni rá. Te választhatod meg a szövet színét és fajtáját. Külön előnye a bútornak, hogy a fejtámlái állíthatók. Divatos, masszív darab, több helyiségben is remekül mutat, nyaralókba kimondottan ideális.

Nagyon népszerű kétszemélyes kihúzható kanapé még a Luca is, amely szintén kétféle méretben is elérhető: 140-es és 160-as fekvőfelülettel is kapható. Ez egy kiváló minőségű német bútor, amelynek a karfája állítható. Véleményünk szerint kényelmes pihenést biztosít a síkrugós felület. Összesen 9 féle színben rendelhető, fiataloknak tökéletes választás, hiszen az ára is rendkívül kedvező.

Hova kerülhet a kétszemélyes kihúzható kanapé?

Amikor kanapét választ az ember, leginkább a nappaliban képzeli el a helyét. Ide azonban nemcsak kétszemélyes kanapé tehető, hanem sarokgarnitúra vagy 3+2+1 összeállítású ülőgarnitúra is, továbbá az U alakú kanapé is jó döntés sok esetben.

A kétszemélyes kihúzható kanapét olyan helyekre is rakhatjuk, ahol bár nem áll túl nagy hely rendelkezésre, de mégis szeretnénk valamiféle ülőalkalmatosságot. Ha pedig szükséges, pótágyként is tudjuk használni a bútort.

A nyaralókban és az albérletekben éppen ezért gyakran találkozunk ezzel a változattal: itt az összes praktikus funkciót ki tudjuk használni. Jó, ha ágyneműtartó is jár az ágyhoz: ilyen például az Artemis 2-es kanapé, amelyet szintén meg tudsz rendelni többféle kivitelben.

Gyerekszobába is be lehet tenni egy ilyen bútort, ezen napközben a csemeték tanulhatnak, olvasgathatnak, ha pedig pizsipartira jönnek a kispajtások, lesz hol aludniuk! Ez esetben a 140 x 200 cm-es változat is elegendő lehet.

Nézz szét a kínálatunkban, és keress bennünket bátran, ha segítségre lenne szükséged a döntés során!



-->
Previous article Gondoltunk az igényekre: bővítettük az ágyazható sarokkanapé kínálatunkat!
Next article Az L alakú kanapé még mindig nagy kedvenc – mutatjuk a legújabb modelleket!