Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Izgalmas szánkótalpas székek a VIP Kanapénál

Izgalmas szánkótalpas székek a VIP Kanapénál

Konga szánkótalpas szék

A Konga szánkótalpas szék a VIP Kanapé kínálatának egyik legdivatosabb széke. Az aktuális lakberendezési trendekben hódítanak a zöld árnyalatok és a szándékos stíluskeveredés is. Ez a szánkótalpas szék a bársonyos méregzöld kárpitjával, illetve a hagyományos és modern stílus ötvözésével hosszú évekig stílusos eleme lesz a lakásodnak. 

A zöld Konga szánkótalpas széket leginkább egy világosabb fa asztal mellé ajánljuk. Ezek a természetes árnyalatok remekül harmonizálnak egymással, a fekete lábazat pedig túlzás nélkül mindenhez illik.


A Konga szánkótalpas szék az egyik legelegánsabb szék, amellyel garantáltan lenyűgözheted a vendégeidet.
Nézd meg ITT »

Julian szánkótalpas szék

A Julian szánkótalpas szék univerzális sötétszürke árnyalatát az egyre közkedveltebb, de mégsem túl merész vintage hatású, koptatott szövet teszi igazán érdekessé. A háttámlát vízszintes, fehér varrások díszítik, így ez a szánkótalpas szék különösen jól mutat egy olyan fehér asztallal, amelyben eredendően vagy a dekorációkban megjelenik a szürke szín.

A Julian egy alapvetően szögletes szánkótalpas szék, de a hagyományos formákkal leszámol az ergonomikus háttámla és a váz lekerekített vonalát követő ülés. Ez a megoldás nemcsak kényelmes, hanem izgalmas látvány is egyben.

Ha igazán hangsúlyozni szeretnéd vadiúj szánkótalpas széked szépségét, térj el Te is a megszokott formavilágtól, amikor asztalt keresel. Válassz hagyományos négylábas étkezőasztal helyett egy különlegesebb asztalt, amelynek középen helyezkedik el a lábazata. 


A Julian szánkótalpas szék visszafogottsága és kényelmes puhasága miatt nemcsak étkezőbe kitűnő választás, hanem akár tárgyalóba is.
Kattints IDE »

Nicky szánkótalpas szék

A Nicky szánkótalpas szék az egyik legkarakteresebb szék a VIP Kanapé kínálatában. A műbőr kárpit már önmagában tekintélyt parancsol visszafogott ragyogásával és ehhez még hozzátesz a króm, rozsdamentes lábazat, illetve a robusztus háttámla és az ülés is. 

A szánkótalpas szék tetején egy króm rúd került beépítésre, amely nemcsak egy lenyűgözően egyedi esztétikai elem, hanem fogantyúként is funkcionál. Ezáltal sokkal könnyebb mozgatni ezt a vastag ülőfelületű, szánkótalpas széket.

A Nicky szánkótalpas szék izgalmas, szűkülő lábazaton áll. Ez a szék annyira formabontó és különleges, hogy mindenképpen egy világos, vékony asztallapú és kevés díszítéssel ellátott asztalt ajánlunk mellé.


Válaszd a karakteres Nicky szánkótalpas széket fekete vagy grafitszürke színben, középen sötétebb kárpit blokkal, ha egy kivételes ülőalkalmatosságra vágysz.
Nézd meg ITT »


Izgalmas formájú, színű és anyagú szánkótalpas széket keresel étkeződbe vagy tárgyalódba? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában.
Kezdd ITT »

Gyere el 4000 m²-es bemutatótermünkbe, nézd meg és próbáld ki vadiúj szánkótalpas székedet.
Kérj időpontot ITT »

Previous article Miért praktikusak az ágyneműtartós kanapék?