Skip to content
Kihúzható kanapék modern szövetekkel

Kihúzható kanapék modern szövetekkel

Viper L-alakú kihúzható kanapé

A Viper egy 244 x 174 cm-es, L-alakú kihúzható kanapé, amely a háttámla egy részének lehajtásával és egyetlen elem előrehúzásával pillanatok alatt 131 x 221 cm-es vendégággyá alakítható.

Anyagát tekintve a Viper kihúzható kanapé a 2022-es lakberendezési trendek egyik legfelkapottabb divatját követi. A modern szövetek kombinálásával olyan színösszeállításban rendelheted meg a bútort, amely maximálisan passzol majd lakásod stílusához. Legyen szó egy fehér vagy sötétbarna textilbőr aljzatról és egy szürke ülőfelületről, a természetes árnyalatokkal egészen biztosan nem lősz majd mellé.


A Viper kihúzható kanapén nagyméretű párnái mellett szabadon mozgatható kispárnák is helyet kaptak. Készítsd el gyermeked kedvenc süteményét és tegyetek egy-egy párnát a fejetek alá, miközben nassolás közben együtt lapozgatjátok a kicsi kedvenc mesekönyvét. 

Megnézem »

Luis kihúzható kanapé

A Luis kihúzható kanapénál szinte egy bútor sem bizonyítja jobban, hogy a különleges formákhoz modern szövet is dukál, hiszen a barátságos megjelenésű, kifelé bővülő, kerekded karfák szuperül mutatnak a messziről is feltűnően texturált és kényelmes kárpittal.

A kétszemélyes Luis kihúzható kanapé 160 cm-es kompakt szélességét sem érdemes lebecsülni. A háttámlát lehajtva és az ágy többi részét kihúzva egy alkalmi ottalvós vendégek fogadásához is szuper 121 x 197 cm-es fekvőfelület áll majd a rendelkezésedre.


A Luis kihúzható kanapé kis terekben is központi szerepet betöltő, esztétikus bútor. Nappalidban könnyen merész és fiatalos összképet érhetsz el, ha a hagyományos barna és szürke árnyalatok helyett a modern, menta vagy pasztellrózsaszín szövetek közül választasz.

Ez tetszik »

Sky U-alakú kihúzható kanapé

A Sky U-alakú kanapé hatalmas, 325 x 175 x 175 cm-es méretével a tágas nappalik igazi éke. Az éppen reneszánszát élő, visszafogott selyemfényű bársonyszövetek mellett ezt a bútort felár ellenében extra prémium szövettel is megrendelheted. Ez a kárpit nemcsak gazdag színválasztéka miatt különleges választás, de hosszú távon a szennyeződésekkel és a kopással szemben is ellenállóbb, mint a hagyományos bútorszövetek.

Ha a Sky kihúzható kanapé középső elemét előrefelé mozdítod, egy óriási, 160 x 290 cm-es fekvőfelületet hozhatsz létre. Ez jóval tágasabb, mint egy standard franciaágy, ezért akár külön vendégszoba berendezése nélkül is vendégül láthatsz egy kisebb családot az otthonodban. 


A Sky kihúzható kanapé akkor is tökéletes megoldás, ha a rohanós mindennapokon nehezen tartasz rendet a nappalidban. Az U-alak két hosszanti része teljes egészében felnyitható ágyneműtartóként funkcionál, amelyekbe mindenféle apróságot és ritkán használt dolgot elrejthetsz vendégeid kíváncsi tekintete elől. 

Megnézem »


Vadiúj kihúzható kanapét keresel modern szövettel? A VIP Kanapé kínálatában hagyományos, L- és U-alakú modellek közül is válogathatsz.
Kezdd ITT »

Látogass el raktáráruházunkba és vidd haza vadiúj kihúzható kanapédat akár már aznap!
Kérj időpontot ITT »

Previous article Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez