Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Különleges formájú, design kanapék a VIP Kanapénál

Különleges formájú, design kanapék a VIP Kanapénál

Jolina design kanapé

A 280 x 170 cm-es Jolina design kanapé egy multifunkciós bútor, amely kétségkívül az egyik legkülönlegesebb modell a VIP Kanapé kínálatában. Két egyforma, összetolható darabból áll, melyek igény szerint akár két hatalmas fotellé is szétforgathatók. 

A Jolina design kanapé teljes mértékben igazodik az elképzeléseidhez, hiszen

  • a rengeteg választható szövettípus és szín között garantáltan megtalálhatod az elképzeléseidhez passzolót,
  • a sok-sok hozzátartozó párnát nemcsak szabadon rendezgetheted, de még a színüket is te választhatod ki,
  • akár jobbos vagy balos kialakításban is megrendelheted.


A Jolina design kanapé a barátokkal töltött otthoni mozizós esték és duplarandik legpraktikusabb kelléke lehet. Tévénézés közben két külön ágyon izgulhatjátok végig az eseményeket, majd amikor megérkezik a rendelt vacsora és nasi, ismét összetolva beszélhetitek meg, kinek hogy tetszett a film.

Nézd meg ITT »

Aruba design kanapé

Az Aruba design kanapé egy 238 x 140 x 80 cm-es, ovális bútor. Nemcsak formája teszi különlegessé, de “felhő-puhaságú” ülőfelületének kényelme is garantáltan felejthetetlen élmény lesz számodra.


Éppen ezért az Aruba design kanapé könyvmolyként tökéletes választás a maratoni olvasásokhoz vagy a gyermekeddel közös délutánokhoz, amikor csemetéd már sokadszorra szeretné meghallgatni kedvenc meséjét a te előadásodban.

Az Aruba design kanapé kárpitját textilbőr és szövet kombinációja alkotja. Ez a 2022-ben különösen is trendi összeállítás többféle választható anyagban és színben elérhető a VIP Kanapénál. Az i-re pedig a sok-sok dísz- és hátpárna teszi majd fel a pontot.

Kattints IDE »

Lightning design kanapé

A Lightning design kanapé egy cseppet sem mindennapi L-alakú kanapé az extravagáns stílusok kedvelőinek. Remek választás, ha nappalid egy nehezen berendezhető sarkát szeretnéd ügyesen kihasználni, azonban a hagyományos szögletes megoldások helyett valami különlegesebbre vágysz.


A Lightning design kanapé nemcsak hatalmas, 335 x 190 cm-es méretével és ívelt formáival tűnik ki a többi bútor közül, de még szuper extrákkal is rendelkezik. A házibulik lelkeként ez a bútor változtatható színű LED-világítással és beépített USB-s hangszórókkal alapozza meg estéid hangulatát.

Perdüljetek táncra vendégeiddel a hangulatfényben kedvenc zenéitekre, és ha már kellően elfáradtatok, folytassátok a beszélgetést a Lightning design kanapé szuperkényelmes hullámrugó és hideghab ülőfelületén.

Nézd meg ITT »


Máris megtaláltad álmaid design kanapéját? Ne habozz, próbáld ki élőben is!
Kérj időpontot ITT »

Még több design kanapéra vagy kíváncsi?
Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában »

Previous article Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?