Skip to content
Legnépszerűbb U-alakú kanapék 2022-ben

Legnépszerűbb U-alakú kanapék 2022-ben

Artemis U-alakú kanapé

Az Artemis U-kanapé a helytakarékos tárolás bajnoka. Ágyazható, 3 darab nyitható ágyneműtartója pedig könnyű rendszerezhetőséget és tágas pakolótereket biztosít. A hosszabb ágyneműtartóban elrejtheted a csere ágyneműket, a két kisebben pedig helyet kaphatnak a ritkán használt társasjátékok, a szezonon kívüli ruhadarabok vagy a bőröndjeid is.

A 375 x 280 x 195 cm-es méret tökéletes a családi filmezéshez, a hullámrugó és hideghab ülőfelület pedig több órán keresztül is páratlan kényelmet biztosít. Szeretteid ízléséhez az U-kanapé állítható, előre és hátra is mozgatható fejtámlái igazodnak.


Az Artemis kanapé U-alakú modelljét több színben és anyagban, jobbos és balos kivitelben is kérheted. 
Nézd meg ITT »

Sammy U-kanapé 

A Sammy valódi bőr U-alakú kanapé elegáns, vékony lábai és időtlen csillogó kárpitja számos enteriőr éke lehet. A fel- és lehajtható fejtámlák, a nyitható ágyneműtartó, a vendégágynak is megfelelő méretű fekvőfelület elhozzák a luxus érzését otthonodba.

A Sammy U-kanapé tökéletes választás társaságkedvelőknek. Ez egy igazán karakteres kanapé, U-alakú kialakítása pedig praktikus vendégváró bútorrá teszi. Középről már csak egy gyönyörű dohányzóasztal, egy üveg zamatos bor és egy bőséges sajttál hiányzik.


Hívd át a barátokat, a Sammy U-kanapé kiváló helyszínt biztosít a tartalmas beszélgetésekhez. 
Kattints IDE »

A népszerű Carrier kanapé U-alakú modellje

A Carrier többféle formában megtalálható a VIP Kanapénál, U-alakú kialakítása azonban különösen népszerű idén. Ez az U-kanapé modern, letisztult formáival a minimalista nappalik sztárja, a munka utáni pihenés és a romantikus esték elengedhetetlen kelléke.

Nyújtózz végig ezen a légies és tágas, 205 x 345 x 235 cm-es U-kanapén és kapcsold be kedvenc sorozatod megunhatatlan epizódjait vagy vegyél a kezedbe egy letehetetlen könyvet. 


Hagyd magad mögött a stresszt, válaszd a Carrier kanapét U-alakban, állítható kar- és fejtámlákkal.
Nézd meg ITT »


Megtetszett valamelyik U-kanapé? Kérj időpontot még ma, hogy pár napon belül már új kanapéd kényelmét élvezhesd otthonodban.
Érdeklődj ITT »

A VIP Kanapé U-alakú kínálata folyamatosan bővül. Nézz körül a webáruházban és találd meg az ízlésednek megfelelő U-kanapét.
Kezdd ITT »

Previous article Kisméretű kanapék nappaliba