Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Miért praktikus bútor a 2 személyes kanapé?

Miért praktikus bútor a 2 személyes kanapé?

A 2 személyes kanapé egy igen népszerű bútortípus, kínálatunkban is bőven van választék belőle. Vajon mi az oka annak, hogy legalább annyian keresik, mint a 3 személyes kanapét? Milyen előnyei vannak egy ilyen darabnak? És hol mutat jól? Írásunkban ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ.

A 2 személyes kanapé jellemzői

Először is tisztázzuk, mit jelent a fogalom! A kanapék ugyanis különböző hosszúságúak lehetnek, és közülük a legtöbben e méret alapján választanak. Átlagosan egy emberre 70 cm-nyi helyet számolunk, ez alapján pedig könnyen megállapítható, hogy azok a bútorok, melyek kb. 160 cm-esek legalább, kétszemélyesek.

Persze egy kényelmes kanapé esetében ennél több lesz ez a szám: átlagosan a kétszemélyes modellek 200 cm szélességűek, míg a 3 személyes kanapék 240 cm körüliek. Ugyanakkor a méretből adódóan a keskenyebb, ágyazható bútoroknál a fekvőfelület is kisebb lesz, ezzel számoljunk vásárláskor!

Minden más tekintetben azonban a 2 személyes kanapék felveszik a versenyt a 3 személyesekkel: gyönyörű, modern darabok közül lehet válogatni, a kor igényeinek megfelelnek ezek a nappalibútorok.

Hol kaphat helyet a 2 személyes kanapé?

Bár elsősorban a nappali az a hely, ahová a kanapét tesszük, sok más helyiség is szóba jöhet még a 2 személyes kanapé kapcsán. Ez a bútor ugyanis kompakt méreténél fogva például a nyaralók vagy a várótermek, irodák kedvelt berendezési tárgya is. Amennyiben kellene egy olyan ülőalkalmatosság, amely jól mutat az enteriőrben, és helyet biztosít több ember számára is, akkor érdemes ezt választani.

De sokan a vendégszobába vagy a gyerekszobába keresnek elsősorban ilyen terméket – természetesen ágyazható verzióban. Ez is praktikus megoldás! Ám még tovább is mehetünk: egy olyan kinyitható 2 személyes kanapé, mint a Luzio még az ebédlőben is helyet kaphat, akár erre ülve is megihatjuk az ebéd utáni kávénkat.

Azok, akiknél nincs nagy hely a nappaliban, előszeretettel rendelik meg a keskenyebb modelleket: sok ezek közül akár puffal vagy fotellel is kiegészíthető. Érdemes ellátogatni üzletünkbe, ahol az egyedi igényeknek megfelelő bútorok kiválasztásában kollégáink tudnak segíteni.

Néhány közkedvelt modell

Kedvcsinálóként mi is bemutatunk most cikkünkben pár népszerű darabot.

Az első, amire szeretnénk felhívni a figyelmet, az bútoráruházunk slágerterméke, a Tim kanapé. Ez tényleg nem túl széles: 158 x 85 cm, de nagyon mutatós, és ágyazható is. A fekvőfelülete 126 x 192: egy ember számára ideális, de akár ketten is megalhatnak rajta – főleg gyerekszobákba ajánljuk a kiságy mellé. Az egyik legdizájnosabb modell, sokan keresik, a raktáron lévő darabokra kedvezményt is tudunk adni.

A másik kedvelt 2 személyes kanapé az Amira, amely már 145 x 202 cm-es fekvőfelületű, így vendégszobákba tudjuk javasolni, de nyaralókba is kiváló választás. Többféle színben is rendelhető, ágyneműtartója is van. A párnák az ágy tartozékai.

Amennyiben egy igazán dizájnos modellt keres valaki – például egy irodába, tárgyalóba –, annak legújabb modellünket, az Allent ajánljuk a figyelmébe. Ez exkluzív kárpitozással is kérhető. Különleges lábai vannak, amelyek magára vonják a figyelmet. Ágyazható, ágyneműtartós ez a kanapé is.

Ha valaki pedig olyan 2 személyes kanapéra vágyik, amely mindennapos alváshoz is használható, az a Duett termékünket tekintse meg! Kompakt méretű, ezért kis alapterületű nappalikban, albérletekben el fog férni, és az átfordítható matracnak hála akár minden este megalhatunk rajta.

Tudjuk, hogy nem könnyű a választás, de segítünk: jelentkezz be áruházunkba telefonon, és munkatársaink minden kérdésedre válaszolnak majd, hogy a számodra ideális ülőalkalmatosságot megtaláld.


Previous article A táskarugós matracok előnyei
Next article L alakú kanapé mindennapos alvásra – ismerd meg a lehetőségeket!