Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Milyen stílusú hálóba illik a fehér ágyneműtartós franciaágy?

Milyen stílusú hálóba illik a fehér ágyneműtartós franciaágy?

Ha fehér ágyneműtartós franciaágyra gondolunk, akkor bizonyára először egy romantikus lányszoba jut róla az eszünkbe, ahol a csipketerítőnek és a fésülködőasztalnak, valamint a rózsaszín szőnyegnek, függönynek kiemelt szerepe lehet.

Azonban ez sablonos gondolkodás! Bár tény, hogy a fehér ágyneműtartós franciaágy valóban egy visszafogottabb, romantikus vagy vintage stílusú hálóba illik leginkább, ma már kaphatók olyan modern változatai a bútornak, amely egy minimalista, modern szobában is jól mutat. Meg is mutatjuk azokat a modelleket, amelyeket érdemes szemrevételezni!

Miért fontos, hogy fehér legyen a franciaágy?

Mivel a hálószoba egy zárt terület, ahová idegenek nem léphetnek be, gyakori, hogy az itt elhelyezett kárpitozott franciaágy sosem látszik teljes egészében: hiszen az ágyneműt nem tesszük el nap mint nap, csupán egy szép ágytakaróval borítjuk le a paplant, párnákat.

Akkor mégis miért számít, hogy milyen színű a bútor? Arról ne feledkezzünk meg, hogy a háttámla ekkor is látható marad, és így az ágy színét a többi kiegészítőnek megfelelően kell megválasztani.

A fehérhez olyan fogalmak kapcsolódnak, mint a tisztaság, egészség, rend, lelki nyugalom, békesség – nem csoda hát, hogy a legtöbben valamilyen módon szívesen megjelenítik ezt a színt abban a helyiségben, ahol alszanak.

A hálószoba a nyugalom szigete, ide vonulunk vissza a nap végén, itt szeretnénk feltöltődni kissé. Mivel életünk közel harmadát alvással töltjük, fontos, hogy ez a helyiség rendezett legyen, kellemes látványt nyújtson.

Fehér ágyneműtartós franciaágy egy vintage berendezésű szobába

A vintage stílus nagy divat manapság, ezért sokan választják az otthonuk berendezésekor. Nemcsak a konyhában, hanem a hálóban is élhetünk ezzel a lehetőséggel: nagyon dizájnos komódok, éjjeli szekrények kaphatók ma már, amelyek jól fognak illeszkedni ide.

Az ágyak közül pedig például a Roxy no.3 franciaágy remek választás lehet: lekerekített vonalak, puha kárpitozás jellemzi a bútort, vásárlóink nagy kedvence. Nemcsak azért ajánljuk mindenki figyelmébe, mert ágyneműtartós darab, hanem azért is, mert többféle méretben és többféle kivitelben (ágyrácsos vagy betétes) is rendelhető.

És hogy fehér-e? Nos, mivel a rendelés során meg lehet határozni, milyen szövettel készüljön az ágy borítása, ebben az árnyalatban is kérhető minden franciaágy! Nagyon sokféle textilanyag közül lehet választani bútoráruházunkban.

Egy modern szobában is jól mutat a fehér ágyneműtartós franciaágy

De hogy lásd, nem csupán a romantikus lelkületűek tudnak nálunk bútort választani, bemutatunk még két modellt, amit akár egy minimalista, akár egy skandináv stílusú hálószobában is el lehet képzelni.

A Sportino fehér ágyneműtartós franciaágy azonnal felhívja magára a figyelmet különleges dizájnjával. Ahogy a nevéből is látszik, dinamikus formatervezéssel készült, egy modern hálóban remek szobabútor lesz.

Ez is rendelhető természetesen más színben is, de a fehér egy olyan exkluzív hatást kelt a Sportino ágy esetében, amelyet érdemes kihasználni. Egy sötétebb shaggy szőnyeggel és egy geometriai mintákkal díszített függönnyel tudjuk elképzelni a szobát, ahol helyet kap.

A skandináv stílus kedvelőinek a Cavan franciaágyat tudjuk ajánlani, amely tulajdonképpen egy boxspring ágy, aminek tölgyfa keret az alja. Erre kerül egy 7 zónás zsebrugós matrac, valamint egy fedőmatrac – magasabb is a fekhely a szokásosnál.

Ágyneműtartója van az ágynak, és többféle méretben rendelhető ez is. Kérd fehér kárpitozással, ha egy igazán szép fekhelyre vágysz. Gyere el személyesen üzletünkbe, ahol tudunk segíteni a választásban!


Previous article Az L alakú kanapé még mindig nagy kedvenc – mutatjuk a legújabb modelleket!
Next article Mi alapján válassz irodai kanapét?